Inici Actualitat Nombrosa representació taradellenca a la presentació a Vic de l’Assemblea d’Electes

Nombrosa representació taradellenca a la presentació a Vic de l’Assemblea d’Electes

0
COMPARTIR

presentacio-assemblea-electes-vic-2017

L’Assemblea d’Electes de Catalunya (AECAT) es va presentar aquest dimarts al vespre a Vic en un acte on van participar un centenar de càrrecs (alcaldes, regidors, diputats al Parlament i diputats al Congrés). Entre ells nombrosos taradellencs. El diputat de PDeCAT, Francesc Homs, i el regidor de SI, Jacint Casadevall, van tenir un marcat protagonisme, ja que era dos dels electes que intervenien.

Però també hi van ser presents l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, o els regidors d’ERC, Salvador Clot, Lluís Rodríguez i Xevi Blancafort.

Actualment, a Osona hi ha un 50,22% d’electes inscrits a aquest òrgan on els càrrecs electes es poden inscriure de manera voluntària. L’Assemblea d’Electes de Catalunya seria l’òrgan de govern català si se suspengués l’autonomia del país. Durant la presentació, Francesc Homs va assegurar que l’AECAT ha de ser un instrument de coordinació “per si de cas”. El regidor de l’Ajuntament de Taradell, Jacint Casadevall (SI), va apel·lar a la unitat en el tram final del procés i va demanat ser “insubornables en la defensa del país”.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments