Inici Actualitat ‘Pigmalió’ enceta dissabte la 16a Mostra de Teatre amb cafè de Taradell

‘Pigmalió’ enceta dissabte la 16a Mostra de Teatre amb cafè de Taradell

0
COMPARTIR
pierrot-teatre
Pierrot Teatre

Aquest cap de setmana arriba a Taradell la 16a edició de la Mostra de Teatre amb cafè. Hi haurà quatre caps de setmana amb propostes teatrals de grups de Centelles, Folgueroles, Torelló i Taradell.

El tret de sortida el donarà dissabte a la nit Pierrot Teatre de Centelles. Posarà en escena damunt l’escenari del Centre cultural Costa i Font l’obra ‘Pigmalió‘ de Bernard Shaw. Sota la direcció de Montse Albàs es representarà aquest mite clàssic de l’escultor que s’enamora de la seva estàtua. L’hora de la representació serà a 2/4 de 10 de la nit.

El preu de cada sessió és de 5 euros i inclou un cafè o un refresc al Cafè de Can Costa.

Altres propostes

El diumenge 5 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda es representarà ‘Pedra de Tartera’ de Maria Barbal. L’encarregat serà el Grup de Teatre Atlàntida de Folgueroles sota la direcció de Santi Orra. Una obra ambientada al Pallars que repassa la vida d’una dona marcada pels esdeveniments històrics i el context rural on viu.

El diumenge 12 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda es posarà en escena ‘Els 4 Barres‘, l’adaptacióo lliure de David Ceballos de la pel·lícula ‘Four Lions’. Anirà a càrrec de la companyia Els Loropardos de Torelló. Ambientada al 1714 quatre nois decideixen crear una cèl·lua terrorista per salvar Catalunya de l’enemic invasor.

El diumenge 19 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda es tancarà el cicle amb ‘Animals de companyia‘ d’Estel Solé representada per Gottic Teatre de Taradell. Sota la direcció d’Eva Molet un grup d’amics es reunirà per sopar junts i constatar que la seva amistat no és tan perfecta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments