Inici Actualitat Adjudicat el servei de bar del Centre cultural Costa i Font

Adjudicat el servei de bar del Centre cultural Costa i Font

0
COMPARTIR

cafe-can-costa

El cafè de can Costa continua tancat, però ja té nous adjudicataris després que l’anterior responsable decidís posar punt i final a la gestió del servei. L’oferta guanyadora per explotar el servei de bar i terrassa exterior ha estat la presentada pel taradellenc Josep Ricart.

Aquesta setmana s’ha reunit la mesa d’adjudicació per valorar les tres ofertes que es van presentar al concurs públic. Entre altres punts, es fixava un lloguer mínim de 1.540 euros a l’any. Per obtenir millor puntuació en aquest apartat cada licitador podia fer una oferta econòmica a l’alça (partint d’aquest lloguer mínim). El preu màxim ofertat per obtenir els 30 punts d’aquest apartat era el lloguer mínim més 1.500 euros. Aquest mecanisme serveix per evitar que hi hagi propostes econòmiques de lloguer massa elevades per tal d’obtenir més puntuació i guanyar la concessió, però que llavors el nou responsable no pugui arribar a pagar el lloguer.

També es valoraven altres aspectes com experiència en el sector (20 punts com a màxim), ampliació de l’horari d’obertura (20 punts màxim a mesura que es superaven les 64 hores mínimes setmanals fixades), organització d’activitats (10 punts màxim), millora del local (10 punts màxim) i disponibilitat de personal (10 punts màxim). L’adjudicació és per a quatre anys, prorrogables dos més i el cafè podria obrir a finals de mes.

Adjudicat el restaurant de la Font Gran

font-granD’altra banda, l’Ajuntament de Taradell també ha adjudicat l’explotació del restaurant de la Font Gran, que feia un temps que estava tancat. Els adjudicataris són Jordi Calm Amblàs i Margarida Porta Almodovar. L’adjudicació es va fer a l’estiu i està previst que obrin les portes en les properes setmanes. De fet, no han obert abans perquè hi estaven realitzant algunes reformes.

La durada del contracte també és de 4 anys i pot ser prorrogable dos anys més. En la licitació només es va presentar aquesta oferta. L’import econòmic ofertat és de 3.300 euros anuals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments