Inici Actualitat La Fiscalia demana 9 anys d’inhabilitació per a Francesc Homs pel 9N

La Fiscalia demana 9 anys d’inhabilitació per a Francesc Homs pel 9N

0
COMPARTIR

taradell-9n-quico-homsLa Fiscalia del Tribunal Suprem ha presentat l’escrit de conclusions provisionals del cas contra el taradellenc exconseller de Presidència, Francesc Homs, per haver organitzat el 9-N. La Fiscalia demana que se’l condemni a un total de 9 d’anys d’inhabilitació especial per a l’exercici de càrrecs públics com a autor dels delictes de prevaricació administrativa i desobediència greu comès per una autoritat pública.

Al seu escrit, la Fiscalia demani que se’l jutgi i assegura que Homs “no va adoptar la suspensió de cap de les actuacions ni actes que es desenvolupaven per a la celebració de la consulta que depenien directament del Departament de Presidència del que era titular” malgrat que era plenament conscient” que “amb la seva actuació violava l’obligat acatament de les decisions del Tribunal Constitucional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments