Inici Actualitat Es tanca el Casal de Nadal i el 1r Torneig de Reis...

Es tanca el Casal de Nadal i el 1r Torneig de Reis de tennis taula a Taradell

0
COMPARTIR
torneig-reis-tennis-taula-2016
El tercer Casal de Tennis Taula de Taradell, organitzat per el TT Mont-rodon, va ser un èxit tant d’organització com de participació, ja que va comptar amb una molt bona participació de joves jugadors. Un total de deu nois d’entre 7 i 11 anys hi van prendre part.

Durant els sis dies de casal es va entrenar molts aspectes de tècnica, amb grans millores entre els participants, i alguns principis de tàctica, combinat amb molts jocs d’equilibris, punteria, competitivitat i ajuda entre companys.

Per finalitzar el Casal d’aquesta edició es va celebrar el 1r Torneig de Reis que només es va poder disputar en categoria Benjamí per la falta de més participants. Hi van participar sis jugadors. El campió final va ser en Jordi Pujol per davant d’en Jan Nogué i en Ferran Serra.

Aquesta setmana el TT Mont-rodon torna a l’activitat en la penúltima jornada de la primera fase de la Lliga Intercomarcal visitant la pista del CTT Arbúcies, l’equip revelació de la temporada que està en tercera posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments