Inici Actualitat Taradell.com col·labora amb l’ANC per donar difusió a la campanya ‘Fem futur’

Taradell.com col·labora amb l’ANC per donar difusió a la campanya ‘Fem futur’

0
COMPARTIR

cartell_pais_informatTaradell.com, com a mitjà d’informació local, col·laborarà amb la campanya ‘Fem futur’ que posa en marxa l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Es tracta d’una iniciativa per donar arguments a favor de la independència a aquelles persones que necessiten més debat i arguments i que podrien votar Sí en un referèndum.

L’acció, consensuada a través de l’ANC Taradell, es basa en què Taradell.com col·laborarà a donar difusió al material, articles d’opinió o entrevistes per informar a totes les persones. L’objectiu és donar dades i arguments per respondre al discurs de la por que realitzen aquells que no volen la independència de Catalunya.

El primer article el publicarem el proper 15 de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments