Inici Actualitat La 7a Sant Silvestre tancarà el 2016 a Taradell

La 7a Sant Silvestre tancarà el 2016 a Taradell

0
COMPARTIR
Sant Silvestre 2013
Sant Silvestre 2013
Sant Silvestre 2013

El CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell organitzen la setena edició de la Sant Silvestre aquest dissabte, últim dia de l’any 2016. Com és habitual, a partir de les 4 de la tarda qui vulgui podrà participar a la pujada fins a l’Enclusa, en un recorregut de vuit quilòmetres.

Els participants hauran de pujar fins al punt més alt de Taradell amb algun tipus de complement o disfressa, ja que és requisit obligatori per poder participar.  Les inscripcions es faran a partir de les 3 de la tarda a la Plaça de les Eres. Hi haurà coca i cava al finalitzar i es premiarà al més ben disfressat i al primer en arribar. La inscripció té un preu de 3 euros, i el 50% es destina a la Marató de TV3.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments