Inici Actualitat Ja es pot votar algun dels tres candidats a Hereu de Taradell...

Ja es pot votar algun dels tres candidats a Hereu de Taradell 2017

0
COMPARTIR

bernat-pladevall-hereu-taradell-2016

Un total de tres joves taradellencs són candidats a ser Hereu 2017 de Taradell. El nom es donarà a conèixer el 14 de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Bernat Pladevall. Els candidats són nascuts el 1994 i escollits per deu entitats.

Es tracta de:

  • Francesc Jordà
  • Jordi Serra
  • Nil Brugulat

Si voleu escollir l’hereu 2017 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig d’una paneres. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Des de Taradell.com obrim una enquesta perquè voteu al vostre favorit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments