Inici Actualitat Derrota clara i contundent del TT Mont-rodon davant del Torelló A

Derrota clara i contundent del TT Mont-rodon davant del Torelló A

0
COMPARTIR

ttmontrodon-tttorelloContundent derrota del TT Mont-rodon contra el TT Torelló A per un clar 0-7 a causa del gran potencial dels jugadors torellonencs que no van donar ni una opció a guanyar cap joc fins al partit de dobles. Tampoc hi va haver sort en els partits d’en Werner i en Jaume contra en Santi Oliva, el seu tercer jugador, que tot i ser més ajustats, sempre queien del costat visitant.

Van jugar: Jordi Forada, Werner Howad i Jaume Cunill. Amb aquest partit es tanca la Lliga Intercomarcal per aquest any 2016. Després d’11 jornades el TT Mont-rodon continua a la setena posició amb 15 punts, però més ajustat amb els equips que venen de la part de baix de la classificació que han anat puntuant en les darreres jornades.

Recordem que aquest dilluns que ve començarà el 3r Casal de Nadal de Tennis Taula de Taradell i, si algú vol, encara hi ha alguna plaça lliure per inscriure’s. Es pot fer enviant un correu a ttmontrodon@gmail.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments