Inici Actualitat La UD Taradell perd per la mínima davant del Tona B

La UD Taradell perd per la mínima davant del Tona B

0
COMPARTIR

udtaradell-tonab-2016

Derrota per 0 a 1 de la UD Taradell de Tercera Catalana aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els locals van tenir la seva opció, sobretot a través d’un penal que Tala va fallar.

Davant del Tona B, els taradellencs no van fer un bon partit. Al primer temps van estar força desencertats, mentre els tonencs van gaudir de les millors ocasions. La millor va ser una rematada de cap a una falta lateral que entre el pal i el cap de Nil van evitar el gol. També van tenir una arribada a l’equador del primer temps amb un xut massa centrat que Nil va parar.

udtaradell-tonab-20162Va ser un partit de poques ocasions. El Taradell, al primer temps, va tenir un parell d’arribades per l’esquerra que no van trobar rematador.

A la segona part el Taradell va millorar. El Tona, però, es va avançar gràcies a una bona jugada individual que va posar el 0 a 1 al minut 61. L’ocasió més clara pel Taradell va ser al minut 72 quan Tala va llançar un penal, però el porter va aturar-lo.

A partir d’aquí, possiblement van arribar els millors minuts del Taradell, a qui li va faltar una mica més de profunditat. Malgrat tot, va tenir més presència i va portar el pes del joc, davant un Tona que buscava sentenciar al contraatac. La insistència del Taradell fins al final no va tenir premi i va sumar la tercera derrota consecutiva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments