Inici Actualitat Taradell surt al carrer per donar suport a la presidenta del Parlament,...

Taradell surt al carrer per donar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

0
COMPARTIR

concentracio-taradell-suport-forcadell-2016

Dijous al vespre un bon grup de taradellencs es va concentrar davant l’Ajuntament de Taradell per mostrar el suport explícit a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, investigada per haver permès la votació de les conclusions de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent. L’acte, a més, va comptar amb l’alcalde i alguns regidors de Gandesa que, per motius laborals, estaven per Osona i van sumar-se a la concentració de Taradell.

concentracio-taradell-suport-forcadell-20162L’acte estava convocat per l’ACM, l’AMI, Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana i es va realitzar en multitud d’ajuntaments catalans a la mateixa hora, les 8 del vespre.

Durant la concentració es va llegir un manifest de suport a Forcadell, que aquest divendres al matí declararà davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). L’objectiu de l’acte era reivindicar també la llibertat d’expressió i l’autonomia de les institucions polítiques catalanes, i denunciar la judicialització d’institucions i representants polítics catalans.

Forcadell se suma als polítics catalans investigats per donar suport al procés cap a la independència de Catalunya i fer possible la consulta del 9N.

concentracio-taradell-suport-forcadell-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments