Inici Actualitat La residència Vilademany rep la visita d’alumnes de formació sociosanitària de la...

La residència Vilademany rep la visita d’alumnes de formació sociosanitària de la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

visita-vilademany-formacio-sociosanitaria-20162

Els alumnes de la Formació en atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que organitza la Mancomunitat La Plana han visitat aquests dies la Residència Vilademany de Taradell.

visita-vilademany-formacio-sociosanitaria-2016En total són 15 persones, que estan sense feina procedents dels municipis de a la Mancomunitat La Plana. També van visitar la Fundació Can Codina de Tona. L’objectiu és conèixer de primera mà centres residencials dedicats a cuidar a les persones grans. Es van visitar diferents espais com el menjador, les habitacions i altres espais de les residències. També van poder conversar amb un usuari que va explicar-los com era la seva vidaa la residència.

Aquesta formació l’impulsa el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat juntament amb les regidories de promoció econòmica dels 10 ajuntaments adherits al servei i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. La formació s’allargarà fins el maig de 2017 i inclou pràctiques en residències de la comarca. Permetrà als participants obtenir el Certificat acreditatiu en atenció sociosanitària per poder treballar en residències o institucions socials.

visita-vilademany-formacio-sociosanitaria-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments