Inici Actualitat Josep Maria Freixas queda segon a la cursa d’orientació d’Aiguafreda

Josep Maria Freixas queda segon a la cursa d’orientació d’Aiguafreda

0
COMPARTIR
josep-maria-freixas-cursa-orientacio-aiguafreda-2016
Foto: Meritxell Freixas

El taradellenc Jose Maria Freixas va aconseguir el segon lloc dissabte a la 3a cursa d’orientació d’Aiguafreda, en la modalitat C2 (circuit per ja iniciats a l’orientació) Homes. Freixas va fer un temps de 56 minuts, a menys d’un minut del vencedor, David Miralta. Va estar a punt de guanyar, però es va equivocar saltant-se una fita i va perdre temps reculant per rectificar.

El recorregut del C2 en línia recta de fita a fita era de 4,7 quilòmetres, però el real depèn dels camins que tria el participant per anar d’una fita a l’altra.

Al circuit C2 també hi van participar altres taradellencs: Marc Ballabriga (13è), Josep Bosch (18è – CE Taradell), Lluís Saborit (19è – CE Taradell) i Lluc Noguera (20è – CE Taradell). En la modalitat femenina, Meritxell Freixas va ser cinquena.

Altres taradellencs s’inicien en l’orientació

La presència taradellenca va ser molt destacada. Així, al circuit C3 (per a adults que s’inicien a l’orientació), hi van participar també Miquel Codony, Pepe Blanch, Piti Muntal, Maire Adam, Imma Bosch i Geni Ramírez, els quals volien provar com era aquest esport.

cursa-orientacio-aiguafreda-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments