Inici Actualitat El 27 de desembre començarà la 3a edició del Casal de Nadal...

El 27 de desembre començarà la 3a edició del Casal de Nadal de tennis taula de Taradell

0
COMPARTIR

campus-tennis-taula-20142

El TT Mont-rodon, juntament amb el Club Parc d’Esports, organitzen enguany la 3a edició del Casal de Nadal de tennis taula. L’activitat tindrà lloc del 27 de desembre al 3 de gener al gimnàs del Les Pinediques.

El  Casal es farà tant per a nens i joves, com per a grans i per a tot tipus de nivells. Hi haurà dos horaris. Els més joves de 4 a 7 de la tarda, i els més grans de 7 de la tarda a 9 del vespre. Les inscripcions es tanquen el 22 de desembre i es poden fer a través del correu electrònic ttmontrodon@gmail.com o al mòbil 630 503 921 (a partir de les 19h). Les places són limitades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments