Inici Actualitat El taradellenc Enric Bau fa podi a Manresa en el campionat de...

El taradellenc Enric Bau fa podi a Manresa en el campionat de catalunya de ciclocròs

0
Enric Bau, primer per la dreta

Un altre taradellenc participa al Campionat de Catalunya de ciclocròs. Enric Bau (CC Calma Sant Julià) va aconseguir aquest dimarts a Manresa la tercera posició en la categoria Màster 30.

Bau va arrribar a 53 segons del vencedor Pablo Egeda. L’altre taradellenc present, Marc Clapés, va ser cinquè a la mateixa prova i categoria. A la classificació general de la categoria, a falta de dues proves, Marc Clapés ocupa la tercera posició, mentre que Enric Bau és quart a 12 punts.

El circuit de Manresa, de 2.850 metres, transcorria durant bona part del recorregut sobre gespa. Aquesta era la principal novetat del traçat. La propera prova del campionat és aquest diumenge vinent a Girona.