Inici Actualitat L’atur del mes de novembre de 2016 a Taradell baixa malgrat la...

L’atur del mes de novembre de 2016 a Taradell baixa malgrat la tendència a l’alça a nivell català

0
COMPARTIR

aturA Taradell la tendència de l’atur durant el mes de novembre es va comportar a la inversa que a nivell català. La xifra d’aturats va baixar. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el mes de novembre es va tancar amb 264 taradellencs sense feina. És a dir, 15 persones menys que al mes d’octubre. Fa un any hi havia 340 taradellencs sense feina.

A nivell osocnenc, també hi ha hagut un descens de l’atur aquest novembre de 2016, però ha estat molt lleuger. Hi ha, actualment, 8.990 osonencs sense feina, cosa que suposa 5 persones menys que fa un mes. Fa un any hi havia 10.441 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments