Inici Actualitat Els Tonis de Taradell obren inscripcions pel camp de treball d’aquest Nadal

Els Tonis de Taradell obren inscripcions pel camp de treball d’aquest Nadal

0
COMPARTIR

cartell-tonis-taradell-2017Per segon any consecutiu els Tonis de Taradell organitzen un Camp de Treball Local. Aquest es basa en la tasca de divulgació de les tradicions agrícoles i ramaderes que des de fa uns anys estan realitzant des dels Tonis de Taradell, sobretot amb accions educatives. L’objectiu és ajudar a realitzar el programa educatiu de l’Alzinar de la Roca i està dirigit a nens i nenes d’entre 12 i 17 anys.

El camp de treball tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de les 9 del matí a les 13:30 hores. Els joves comptaran amb l’ajut de professionals gràcies a la col·laboració del Mas Can Pic i El Puntal.

Les places són limitades a 10 nois i noies i les inscripcions s’han de fer a través del correu electrònic a l’adreça info@tonistaradell.com abans del dia 20 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments