Inici Actualitat Derrota ajustada del TT Mont-rodon contra el Sant Vicenç

Derrota ajustada del TT Mont-rodon contra el Sant Vicenç

0
COMPARTIR

tt-mont-rodonEl TT Mont-rodon va perdre aquest dissabte passat de forma molt ajustada contra el TT Sant Vicenç per 3 a 4. Un punt clau del partit va ser la derrota molt ajustada d’en Jordi contra l’Àlex en què va perdre 2 pilotes de partit i hagués donat l’empat en els partits individuals. Amb les victòries d’en Guillem i en Werner no n’hi havia prou.

Tot i això l’equip taradellenc va poder treure a favor el punt del dobles després d’un partit molt intens i igualat que va acabar guanyant al darrer moment del 5è joc 11 a 9. D’aquesta manera, va aconseguir un punt per la classificació de la Lliga Intercomarcal. Van jugar: Guillem Riera (1,5), Werner Howad (1) i Jordi Forcada (0,5).

El Mont-rodon es consolida a la part mitja alta de la taula amb 15 punts agafant avantatge respecte a la vuitena posició que marcarà els dos grups per la segona fase de la Lliga. Aquest dissabte que ve no hi ha jornada de lliga, ja que es disputa ael 9è Memorial Lluís Mas de tennis taula a Tona que es jugarà en jornada matinal. El campionat de lliga es reprendrà la setmana següent visitant la pista del CTT Tona.

Estrena de blog

D’altra banda, a partir d’aquesta setmana el TT Mont-rodon estrena nou blog i pàgina del Facebook. Allà hi podeu trobar totes les activitats que porten a terme en l’àmbit del tennis taula a Taradell.

També tenen obertes les instal·lacions del gimnàs de Les Pinediques per a tots aquells que els interessa només jugar unes partidetes o els que volen aprendre al costat dels que juguen competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments