Inici Actualitat La UD Taradell perdona i deixa escapar els punts contra el Torelló

La UD Taradell perdona i deixa escapar els punts contra el Torelló

0
COMPARTIR

udtaradell-torello-2016

Derrota per 1 a 2 de la UD Taradell de Tercera catalana aquest dissabte a la Roureda davant del Torelló. Els taradellencs van deixar escapar els tres punts en un partit no massa bo, però on van tenir dues ocasions claríssimes per guanyar.

Al primer temps cap dels dos equips va dominar. Al Taradell li va costar molt arribar a la porteria rival. Durant la primera mitja hora res destacat. Al minut 33 va arribar l’1 a 0. En una centrada per l’esquerra que Canó va cedir a Pau que va avançar els taradellencs. Quatre minuts més tard Pau va xutar un pèl desviat des de la frontal, en una nova ocasió local. No va ser fins als últims cinc minuts que el Torelló va portar perill. La més destacada un xut esmorteït que Tala amb calma va rebutjar.

udtaradell-torello-20162Al segon temps va seguir la mateixa tònica en els primers minuts. Una arribada per cada equip amb una mica de perill i poca cosa més. Al minut 58 va arribar l’empat. Una falta lateral va ser rematada de cap pel Torelló al fons de la xarxa. A partir d’aquí es va animar el partit. Primer Chica al minut 63 va fer una jugada per la banda i Xente en doble ocasió va fregar el gol. A la sortida del córner Chica va obligar amb el seu xut a una nova parada del porter visitant.

Al minut 75 la primera ocasió claríssima pel Taradell. Centrada per l’esquerra que arriba a Chica, que amb tot de cara per marcar, fa un mal control i envia la pilota per sobre la porteria. Al 78 va arribar l’1 a 2. Centrada per l’esquerra del Torelló i Ramdas la toca enviant la pilota al pal de la pròpia porteria i aquesta surt rebotada perquè un davanter visitant la toqui per fer gol.

El Taradell va buscar l’empat fins al final. Una falta de Tala va ser enviada a córner i al minut 90 Canó va tenir la segona claríssima per marcar. Centrada de Chica i Canó, quan ja es cantava el gol, remata malament de cap enviant la pilota fora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments