Inici Actualitat El Centre Excursionista Taradell dóna 1.500 euros a la campanya Arnau 97

El Centre Excursionista Taradell dóna 1.500 euros a la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

donacio-rupit-taradell-campanya-arnau97

El Centre Excursionista Taradell va fer l’entrega de 1.500 a la campanya Arnau 97. L’acte de lliurament va tenir lloc aquest divendres al vespre durant el sopar de col·laboradors de la caminada Rupit-Taradell. El Centre Excursionista ja va anunciar que enguany un euro de cada inscripció de la caminada anirà destinat a aquesta campanya que investiga la malaltia X-ALD que va patir el jove taradellenc Arnau Ricart.

Així, 1.200 euros provenien de les inscripcions que ha tingut aquest any la caminada. La resta, 300, va ser una aportació voluntària que va fer el Centre Excursionista per sumar a la resta de diners recollits. Marta Roca, mare de l’Arnau, i un dels seus fills van recollir els diners.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments