Inici Actualitat La UD Taradell torna al camí del triomf guanyant a Sant Julià...

La UD Taradell torna al camí del triomf guanyant a Sant Julià de Vilatorta

0
COMPARTIR

ud-taradell-recursGran victòria de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp d’un Sant Julià de Vilatorta, que afrontava el partit en ratxa victoriosa. Els taradellencs han fet un partit molt seriós i han cedit molt poques ocasions als locals.

Durant tot el matx el Taradell ha estat molt ben posicionat sobre el terreny de joc i ha aprofitat les ocasions per portar força perill. Al minut 20 en un fora de joc molt rigorós els taradellencs han vist com se’ls anul·lava un gol. Malgrat tot, just abans del descans Àlex Chica s’ha estrenat i ha posat el 0 a 1 al marcador amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona, els locals han sortit disposats a remuntar. Malgrat tot, han tingut poca claredat davant un Taradell molt ordenat que no ha passat angunies. En canvi, els taradellencs quan sortien al contraatac creaven força perill. La sentència ha arribat al minut 86 quan Joan Canó guanyant l’esquena de la defensa local ha driblat en l’1 contra 1 al porter i ha marcat amb suspens el 0 a 2 definitiu.

Amb aquest triomf els taradellencs ja sumen 20 punts en dotze jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments