Inici Actualitat Confirmat que la persona morta és Pere Cabanas i diumenge a les...

Confirmat que la persona morta és Pere Cabanas i diumenge a les 13h se li farà un comiat

1
COMPARTIR

Fonts oficials ens han confirmat que la identitat de la persona morta que es va trobar aquest dijous al matí a la zona propera al Molí dels Sorts de Seva és el taradellenc Pere Cabanas, desaparegut des del 12 d’abril. La confirmació s’ha fet després de practicar l’autopsia.

El cadàver serà incinerat i aquest diumenge a la una del migdia a l’Església Sant Genís se li farà un comiat per part de la família i tots els qui vulguin assistir-hi.

Recordem que un boletaire va trobar el cos aquest dijous i després de veure una bici va avisar la policia i els Mossos. Pere Cabanas havia desaparegut el passat 12 d’abril sense deixar rastre i durant tres dies i mig va ser buscat sense èxit per un gran dispositiu amb multitud de voluntaris i Bombers, Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Protecció Civil i agents locals. Les causes de la seva mort no s’han fet públiques per respectar la intimitat de la família.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
19 novembre 2016 21:45

…descansa en Pau Pere
FAMÍLIA una forta abraçada