Inici Actualitat Marc Clapés puja al liderat de la Copa Catalana de ciclocròs amb...

Marc Clapés puja al liderat de la Copa Catalana de ciclocròs amb el segon lloc a La Garriga

0

marc-clapes-copa-catalana-ciclocros-garriga-20162

Després de tres proves, el taradellenc Marc Clapés s’ha situat líder de la Copa Catalana de ciclocròs. Dissabte en la 2a edició del Ciclocròs de La Garriga va aconseguir la segona posició en categoria Màster 30, sumant uns punts que li han permès ocupar el liderat de la general en la categoria.

En les tres proves puntuables ha aconseguit dos segons llocs i un quart lloc. La propera prova serà diumenge vinent a Sant Joan Despí.

marc-clapes-copa-catalana-ciclocros-garriga-2016Aquest diumenge també hi havia prova. El Ciclocròs de Les Franqueses del Vallès era puntuable per a la Copa d’Espanya. De fet, era la quarta prova puntuable a nivell estatal. Malgrat el gran nivell de participants, Marc Clapés va aconseguir la 5a posició en categoria Master 30.

La posició és molt rellevant, ja que en els dues anteriors proves que va disputar de la Copa d’Espanya de ciclocròs, va ser 19è a Llodio (Àlaba) i 15è a Muskiz (Biscaia) a finals d’octubre.