Inici Actualitat Vremya Musei del taradellenc Jordi Font arriba dissabte a l’Auditori-Teatre de Calldetenes

Vremya Musei del taradellenc Jordi Font arriba dissabte a l’Auditori-Teatre de Calldetenes

0
COMPARTIR

vyrema-musei-jordi-alonso

Set mesos després de la seva estrena a Barcelona, l’obra ‘Vremya Musei’ amb la participació del taradellenc Jordi Font arriba a Osona. Aquest dissabte a 2/4 de 10 de la nit es posarà en escena a l’Auditori-Teatre de Calldetenes.

L’obra és una comèdia amb dos intèrprets sobre l’escenari: Toni Guillemat i Jordi Font. La companyia Voltäla presenta una còmedia russa per a tots els públics on dos guardes d’un museu esperen l’arribada d’una peça d’art de gran valor. L’espectacle gira entorn de la idea de l’espera, amb dosis d’humor i molt poques paraules. 

Aquí podeu veure un tràiler de l’espectacle:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments