Inici Actualitat L’atur a Taradell aquest octubre de 2016 baixa trencant la dinàmica catalana

L’atur a Taradell aquest octubre de 2016 baixa trencant la dinàmica catalana

0
COMPARTIR

aturMalgrat que a tot Catalunya ha augmentat, a Taradell l’atur registrat aquest octubre de 2016 ha anat a la baixa per segon mes consecutiu. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el mes d’octubre es va tancar amb 279 taradellencs sense feina. És a dir, 7 persones menys respecte al mes de setembre. Fa un any les persones de Taradell a l’atur sumaven 336.

A nivell osocnenc, també hi ha hagut un descens de l’atur aquest octubre de 2016. Hi ha, actualment, 8.995 osonencs sense feina, cosa que suposa 233 persones menys que fa un mes. Fa un any hi havia 10.519 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments