Inici Actualitat Contundent victòria del TT Mont-rodon a la pista del Torelló B

Contundent victòria del TT Mont-rodon a la pista del Torelló B

0
COMPARTIR

ttmontrodon-jaume-cunillSegona victòria consecutiva del TT Mont-rodon a domicili contra el TT Torelló B per un clar 0 a 7 aquest dissabte passat. Tot i el resultat destacat, els joves jugadors del club torellonenc van donar força guerra als jugadors taradellencs sense que aquests cedissin cap joc. Van jugar: Rafael Montenegro (2,5), Jaume Cunill (2,5) i Jordi Forcada (2). L’equip es situa en setena posició amb 8 punts.

Aquesta setmana l’equip torna a jugar a fora contra el TT Borgonyà, que com de costum sempre opta per les primeres places de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments