Inici Actualitat Jordi Morató guanya el 4t concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Jordi Morató guanya el 4t concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR

guanyadors-4t-concurs-fotografia-lluis-tuneu

La quarta edició del Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu va tenir un nou guanyador. Jordi Morató es va endur el primer premi del certamen, organitzat per la comissió de la Festa d’en Toca-sons, centrat en els actes del bandoler durant la festa major de Taradell.

1r premi Memorial Lluís Tuneu
1r premi Memorial Lluís Tuneu

La foto guanyadora, titulada ‘Estirada d’orella’, ha estat premiada amb un trofeu i un sopar per a dues persones al restaurant Nonna Jovita. Enguany un total de 180 fotografies es van presentar al concurs, el que, segons els organitzadors, suposa un increment d’un 15% respecte a l’edició anterior. Els participants tenien edats compreses entre els 6 i els 71 anys.

El segon premi ha estat per una foto de Manel Fernández, mentre que el tercer va ser per Genís Sañé. El jurat estava format pels fotògrafs Toni Anguera, Emili Vilamala i Paco Marxant.

Cal destacar que enguany no hi havia guardó per a la millor fotografia local, ja que es va decidir destinar-lo a donar dos premis per al concurs a la millor foto d’instagram, organitzat conjuntament amb InstaOsona.

1r premi Instagram Memorial Lluís Tuneu
1r premi Instagram Memorial Lluís Tuneu

El primer premi a la millor foto d’instagram va ser per Eloi Roquer de Santa Eugènia de Berga que també es va endur un sopar per a dues persones i un trofeu, mentre que el segon premi va ser per Ferran Colom de Vic.

Les fotos guanyadores, juntament amb d’altres participants que han estat seleccionades, es poden veure al vestíbul del Centre cultural Costa i Font on hi ha una exposició aquests dies.

4t-concurs-fotografia-lluis-tuneu5

Jordi Morató
Jordi Morató
Manel Fernández
Manel Fernández
4t-concurs-fotografia-lluis-tuneu3
Genís Sañé
Eloi Roquer
Eloi Roquer
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments