Inici Actualitat Marc Clapés, segon en Màster 30 a la segona prova del català...

Marc Clapés, segon en Màster 30 a la segona prova del català de ciclocròs

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-guissona-20162

El taradellenc Marc Clapés va tornar a pujar al podi aquest diumenge. Ho va fer a la segona prova puntuable del Campionat de Catalunya de ciclocròs, que es disputava a Guissona. En la mateixa categoria la victòria va ser per Josep Chavarria per molt poc. De la general, Clapés va ser sisè absolut.

La prova va comptar amb uns 150 participants en totes les categories. En la primera prova del campionat, celebrada a Vilanova del Camí el 9 d’octubre, va acabar en quarta posició en màster 30. La propera cita es disputarà el 12 i 13 de novembre amb una doble competició a La Garriga i Les Franqueses.

marc-clapes-ciclocros-guissona-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments