Inici Actualitat Derrota clara del TT Mont-rodon a Sant Hilari

Derrota clara del TT Mont-rodon a Sant Hilari

0
COMPARTIR
sant-hilari-ttmontrodon
Nova derrota del TT Mont-rodon a la pista del sempre complicat CTT Sant Hilari que es va imposar per un clar 6 a 1. Els jugadors locals van sentenciar el partit de bon començament sense donar opció als taradellencs i no va ser fins al cinquè partit que Rafael Montenegro va poder puntuar pel TT Mont-rodon. També el partit de dobles va ser a favor dels de La Selva. Van jugar: Rafael Montenegro (1), Jaume Cunill i Xinhe Ren.
Aquest dissabte el conjunt taradellenc rep la visita del TT Ripoll, un equip jove i amb empenta que és desè a la classificació, una posició per sobre del TT Mont-rododon. El partit serà a partir de 2/4 de 5 de la tarda al Gimnàs de Les Pinediques.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments