Inici Actualitat L’escola l’Arpa ja funciona a ple rendiment a les noves instal·lacions de...

L’escola l’Arpa ja funciona a ple rendiment a les noves instal·lacions de La Baldufa

0
COMPARTIR

escola-arpa-20164

Des del 19 de setembre l’escola municipal L’Arpa està ubicada a les instal·lacions de l’escola bressol La Baldufa. El canvi es va fer després de tres cursos amb aquest equipament tancat per la baixada de matriculacions. El trasllat ha estat molt positiu per l’Arpa, ja que, des de l’escola la seva responsable Rita Sañé, assegura que “tenim un espai molt més bonic i modern, amb més llum”.

escola-arpa-20163Fins ara, l’Arpa estava ubicada a l’edifici del Sindicat, però hi havia cursos i tallers, com els de ioga i tai-txi que es feien en una sala de La Caixa. Ara, a banda d’estar tots al mateix edifici, també disposen de cuina, cosa que ha permès iniciar dos tallers de cuina amb molta participació.

El fet de disposar de passadissos i espais més amplis també ha permès muntar exposicions de les professores de pintura i ceràmica en aquests espais de trànsit. El nou equipament també compta amb un espai exterior que permet pintar paisatge. “Abans algun dia comptat anàvem al bosc a pintar, però ara tenimr el bosc al costat i només hem de sortir al jardí per pintar els pins de la Vinya d’en Pallassa, els Pirineus de lluny o la torre del Tint. A més, per davant tenim un paisatge més urbà que ens permet dibuixar i pintar cases unifamiliars i treballar la perspectiva”, ens explica la Rita. Un altre dels grans avantatges és que es disposa d’una sala de professorat on fer reunions o rebre famílies d’alumnes.

escola-arpa-20162L’espai més còmode i modern pot consolidar l’oferta de l’escola municipal l’Arpa que, actualment, compta amb quasi 150 alumnes. Es fan cursos de pintura infantil (29 alumnes), pintura per a joves (10), pintura per a adults (17), tallers creatius (8), ceràmica (14), ioga (40), tai-txi (10) i tallers de cuina (20).

A més, al llarg del curs escolar alguns grups d’alumnes de l’Institut de Taradell, el col·legi Sant Genís i Santa Agnès i Les Pinediques també hi realitzen tallers. L’espai està obert a altres escoles de la comarca o a visites puntuals d’escolars.

Nous tallers aquest octubre

A partir d’aquesta setmana s’inicien nous tallers. Un d’ells és de scrapbooking i pretén iniciar a les tècniques per personalitzar àlbums o caixes retallant i enganxant materials diferents. Tindrà lloc els dimarts a partir de les 7 de la tarda. L’altre és d’iniciació al dibuix i s’impartirà els dilluns de 2/4 de 4 a les 5 de la tarda.

escola-arpa-20165

escola-arpa-2016

escola-arpa-20166

escola-arpa-20167

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments