Inici Actualitat Xavier Codinachs enceta el cicle de projeccions ‘Taradellencs pel món’ parlant de...

Xavier Codinachs enceta el cicle de projeccions ‘Taradellencs pel món’ parlant de Mèxic

0
COMPARTIR

cicle-taradellencs-mon-20163

Xavier Codinachs va fer aquest divendres al vespre la primera de les quatre xerrades que conformen el cicle 2016 de projeccions de viatges ‘Taradellencs pel món’. Ho va fer parlant de Mèxic des d’un punt de vista diferent al seu caràcter més turístic. La xerrada es va basar en la seva primera visita, feta el 2007 quan com a estudiant va anar a donar suport a un projecte del Centre d’investigació de Cuernavaca. Posteriorment, hi va tornar en altres viatges.

cicle-taradellencs-mon-20162La part sud de Mèxic va centrar la projecció amb poblacions com Puebla, Oaxaca o la regió de Chiapas. També es va centrar en la gastronomia i la religió, per acabar amb algunes anècdotes dels seus viatges.

Aquesta era la primera xerrada que ha programat la Biblioteca Antoni Pladevall i Font en un cicle que ja porta més de 13 anys en marxa. El 14 d’octubre es farà la segona xerrada, centrada en la Índia. Les següents estaran dedicades a la Patagònia i el desert d’Atacama, i Nova Zelanda. Totes les xerrades comencen a les 8 del vespre i estan obertes al públic.

cicle-taradellencs-mon-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments