Inici Actualitat Divendres s’inicia un nou cicle de viatges de taradellencs a la Biblioteca

Divendres s’inicia un nou cicle de viatges de taradellencs a la Biblioteca

0
COMPARTIR

cicle-taradellencs-mon-20142

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja té a punt una nova edició del cicle de projeccions de viatges ‘Taradellencs pel món‘, que es va iniciar l’any 2003. La primera projecció es farà aquest divendres a les 8 del vespre. En total, s’han programat quatre sessions.

Xavier Codinachs serà l’encarregat d’encetar el cicle d’enguany amb ‘Mèxic: La cara bona’ on parlarà no només de la seva experiència personal en aquest viatge sinó també de la cultura, la gastronomia i les experiències que cal viure quan viatges a Mèxic. La segona sessió del cicle es farà el 14 d’octubre. Àngels Barnades i Emili Galbany presentaran el seu viatge a la Índia sota el títol ‘Dos mesos a l’Índia’. Allà van fer estada de ioga a Rishikesh, una visita a la Fundació Vicenç Ferrer i un recorregut pel sud del subcontinent indi.

El divendres 21 d’octubre serà el torn d’un habitual. Gerard Roma i Montse García parlaran ‘De la Patagònia a la Paz’. La Patagònia argentina, el desert d’Atacama al nord de Xile i Bolívia seran els nuclis de la projecció. Finalment, el divendres 28 d’octubre es tancarà el cicle amb ‘Nova Zelanda: De cap per avall’, una projecció que anirà  a càrrec d’Irene Torres, Lluís Codina, Anna Puntonet, Rafel Forner, Imma Aniorte i Albert Bargay.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments