Inici Actualitat Baixada de l’atur d’aquest setembre de 2016 a Taradell

Baixada de l’atur d’aquest setembre de 2016 a Taradell

0
COMPARTIR

L’atur del mes de setembre de 2016 ha trencat la dinàmica a l’alça dels últims tres mesos. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el mes de setembre es va tancar amb 286 taradellencs sense feina. Això suposa una davallada de 16 persones respecte al mes d’agost. Fa un any les persones de Taradell a l’atur sumaven 349.

A nivell osocnenc, també hi ha una baixada de l’atur aquest setembre de 2016. Hi ha, actualment, 9.288 persones sense feina, cosa que suposa una disminució de 160 respecte al mes d’agost. Fa un any hi havia 10.579 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments