Inici Actualitat La UD Taradell recupera el camí del triomf superant el Borgonyà

La UD Taradell recupera el camí del triomf superant el Borgonyà

0
COMPARTIR

udtaradell-borgonya-2016

Nova victòria del Tercera Catalana de la UD Taradell en la cinquena jornada de lliga. Els taradellencs van superar per 2 a 1 aquest dissabte al Borgonyà. L’equip taradellenc arribava al matx després de la derrota a Moià i amb algunes baixes per lesió.

Però un gran primer temps va ser suficient per sumar els tres punts davant d’un rival difícil i incòmode. Als 4 minuts va arribar el 0 a 1 en una pilota llarga que va quedar morta a la frontal i un jugador visitant va engaltar amb un xut creuat que es va colar a la xarxa. La reacció local, però, va tardar quatre minuts. Els que va tardar Marçal en engaltar una passada llarga de Tala i fer un gran gol.

udtaradell-borgonya-20162El Taradell va portar la iniciativa en el joc i la possessió durant el primer temps. El Borgonyà pretenia dificultar el joc taradellenc i sortir ràpid al contraatac amb pilotes llargues. Al minut 22 Pau va rematar una centrada de Canó per la dreta, però la pilota va tocar l’exterior de la xarxa. Al minut 37 va arribar el 2 a 1. Marçal va engaltar un gran xut que va estavellar-se al travesser i Plade va aprofitar el rebuig per superar el porter. Un gol que feia justícia al que es veia sobre el camp. Tot i això, el Borgonyà va fregar l’empat just després en una falta llarga que va tocar un davanter i Nil va haver de lluir-se per enviar la pilota a córner. Segons abans del descans Canó va poder ampliar el marcador amb una jugada individual que va acabar amb un xut creuat desviat.

Al segon temps hi va haver menys ocasions. El Borgonyà va intentar portar la iniciativa davant un Taradell ben posat que buscava sentenciar al contraatac. Els taradellencs van patir per la incertesa en el marcador, però pràcticament no van concedir cap ocasió als visitants. Al minut 55 bona centrada de Canó que Marçal va rematar de cap desviat. Al minut 63 podria haver arribat la sentència si l’àrbitre hagués assenyalat un penal claríssim sobre Canó quan driblava el porter. Als 72 Pau va tenir el gol a les seves botes arribant des de darrere a passsada d’Arnau, però el porter va aturar el seu xut. Als 81 xut de Plade molt a prop del pal.

Només al minut 89 el Borgonyà va tenir una ocasió clara. Va ser en una pilota solta que es va convertir en un xut creuat que Nil va desviar amb el peu.

Al final nou triomf del Taradell que suma 12 punts en cinc jornades i continua coliderant el grup cinquè de la Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments