Inici Actualitat Taradell farà un acte simbòlic de suport a Francesc Homs el proper...

Taradell farà un acte simbòlic de suport a Francesc Homs el proper 6 d’octubre

0
COMPARTIR

francesc-homs-votant-eleccions-generals-taradell-2016El 6 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre, just abans del ple municipal, Taradell realitzarà un acte de suport al taradellenc i diputat al Congrés, Francesc Homs, per estar investigat per la consulta del 9N. L’acte està organitzat conjuntament per tote les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Taradell (PDC, ERC i SI) i l’Assemblea Nacional Catalana de Taradell. L’acte estarà obert a tothom.

Recordem que Homs va declarar el passat 19 de setembre davant del Tribunal Suprem i està acusat de presumptes delictes de desobediència, prevaricació i malversació de cabdals públics per haver organitzat, amb el Govern català, la consulta del 9 de novembre de 2014.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments