Inici Actualitat La UD Taradell deixa escapar el triomf de Moià rebent dos gols...

La UD Taradell deixa escapar el triomf de Moià rebent dos gols en temps de descompte

0
COMPARTIR
Foto: Golcat
Foto: Golcat
Foto: Golcat

Nefast final de partit de la UD Taradell. Després d’una gran segona part amb remuntada, l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va deixar-se remuntar en els últims minuts de partit contra el Moià. L’equip taradellenc guanyava 1 a 3 a falta de deu minuts pel final i va acabar perdent per 4 a 3.

Els locals van apretar molt a la part final i dos gols en temps de descompte. Un al minut 92 i l’altre al minut 95 van caure com un gerro d’aigua freda, i van suposar el 4 a 3 definitiu.

El partit va començar amb domini del Moià, que va ser millor al primer temps. Les primeres ocasions van ser locals davant un Taradell que li costava molt arribar a porteria contrària. Al minut 28 va arribar l’1 a 0. No va ser fins als deu últims minuts finals que la UD Taradell va portar perill a la porteria local. Chica va ser l’home més insistent i va tenir l’empat abans del descans.

A la represa es va veure un Taradell diferent. Arnau va empatar al minut 48 després d’una passada de Tala. Les ocasions es van alternar, però el Taradell va tenir les més clares. Chica va perdonar i Marçal al minut 58 va completar la remuntada amb un xut. Eren els millors minuts taradellencs que van ampliar el marcador al minut 73 amb un gol de Pau.

Semblava que el partit estava encarrilat, però els locals a la part final van apretar i un gol al minut 82 els va donar esperances. Nil va haver d’intervenir, però els locals van empatar al 92. Amb empat a 3 Ramdas pel Taradell va estar a punt de marcar, però en la jugada següent va arribar la debacle amb el 4 a 3 definitiu, que va deixar els taradellencs amb una sensació nefasta.

És la primera derrota del Taradell després de quatre jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments