Inici Actualitat El CP Taradell debuta cedint un empat a casa contra el Piera

El CP Taradell debuta cedint un empat a casa contra el Piera

0
COMPARTIR

cp-taradell-piera-20163

Empat a 3 entre el Club Patí Taradell i el Piera a la primera jornada de la Primera nacional catalana. En el partit d’aquest dissabte al pavelló del Pujoló, els jugadors de Pep Rifà no van poder passar de l’empat en un partit molt igualat.

cp-taradell-piera-20164Ja en el primer temps es va veure que als taradellencs els costaria sumar la victòria. Malgrat tot, al descans s’hi va arribar amb victòria parcipal per al Taradell. Marçal va marcar el gol en el primer tram de partit. Però el Piera no es va arronsar i en més d’una ocasió va fregar l’empat. Les bones intervencions d’Albert Dalmau, però, ho van evitar.

Només iniciar-se el segon temps, els visitants van empatar el partit. Edu Genís i Marçal van respondre amb dos gols que posaven un 3 a 1 que semblava encarrilar el matx. Però, el Piera, molt insistent durant tot el partit, va aprofitar una badada i una contra per posar el definitiu 3 a 3 a l’electrònic del Pujoló. Fins al final, els dos equips van disposar d’ocasions per moure el marcador, ja que ningú es conformava amb l’empat. Però ningú va estar encertat.

cp-taradell-piera-2016

cp-taradell-piera-20162

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments