Inici Actualitat 14 colles geganteres participen a la 23a Trobada de gegants de Taradell

14 colles geganteres participen a la 23a Trobada de gegants de Taradell

0
COMPARTIR

trobada-gegants-2016

El temps va acompanyar aquest diumenge per donar brillantor a la 23a edició de la Trobada de gegants de Taradell. La Colla jove de geganters i grallers de Taradell va aconseguir reunir 14 colles geganteres que van fer una cercavila animada pels carrers del centre del municipi.

trobada-gegants-20166Hi van participar, a més dels gegants de Taradell, les colles de Ribes de Freser, Sant Vicenç de Montalt, Sant Joan Despí, Montmajor, Sant Pere de Vilamajor, Prats de Lluçanès, Gironella, Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Les Borges Blanques, Sant Julià de Vilatorta, el barri de Santa Anna de Vic i Aiguafreda.

Al final, a l’aparcament de la Carpa, van fer la ballada individual i la conjunta per acomiadar la trobada.

trobada-gegants-20164

trobada-gegants-20165

trobada-gegants-20168

trobada-gegants-20167

trobada-gegants-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments