Inici Actualitat 23a Trobada gegantera a Taradell aquest diumenge

23a Trobada gegantera a Taradell aquest diumenge

0
COMPARTIR

trobada-gegants-taradell-2015

Com és habitual a finals de setembre Taradell serà el centre del món geganter a Osona aquest diumenge. Acollirà la 23a edició de la Trobada de gegants, organitzada per la Colla jove de geganters i grallers de Taradell. L’activitat començarà a les 9 del matí amb una plantada a la Ronda dels Vilademany.

L’inici de la cercavila serà a 1/4 de 12 del matí amb un recorregut pels carrers més cèntrics del poble i amb final a l’aparcament de la carpa. Allà a la una del migdia s’hi farà la ballada final.

Està previst que la trobada reuneixi els geganters de Sant Julià de Vilatorta, Ribes de Freser, Prats de Lluçanès, Aiguafreda, Gironella, Torelló, Sant Vicenç de Montalt, el barri de Santa Anna de Vic, Sant Esteve d’en Bas, Sant Joan Despí, Ripoll, Montmajor, Les Franqueses del Vallès, Sant Pere de Vilamajor, Sant Hipòlit de Voltregà i Puigreig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments