Inici Actualitat Francesc Homs declara al Tribunal Suprem que tornaria a fer possible el...

Francesc Homs declara al Tribunal Suprem que tornaria a fer possible el 9N

0
COMPARTIR

francesc-homs-declara-suprem-2016

El taradellenc Francesc Homs, exconseller de Presidència i portaveu del Partit Demòcrata Català al Congrés dels Diputats, ha declarat aquest dilluns al Tribunal Suprem per la seva implicació en la consulta popular del 9 de novembre de 2014. Homs ha arribat al Suprem acompanyat per una delegació de representants polítics i institucionals, on hi era l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, o les conselleres, Neus Munté, Meritxell Borràs i Meritxell Serret, i representants d’ERC i entitats sobiranistes.

Homs, en la seva declaració, ha assegurat que el Govern català va actuar el 9N “d’acord al mandat del Parlament de Catalunya i en el marc legal per facilitar els drets fonamentals dels ciutadans”. També ha reafirmat la seva convicció que ho tornaria a fer i ha tornat a criticar la Fiscalia per actuar “d’acord als interessos del PP”.

Francesc Homs està acusat de presumptes delictes de desobediència, prevaricació i malversació de cabdals públics. Presumptament Homs va enviar una carta a una empresa contractista del 9-N, tres dies abans, per informar que les gestions per preparar la consulta no vulneraven la suspensió del Tribunal Constitucional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments