Inici Actualitat Alumnes de l’Escola de Música Taradell participen al concert final del Mercat...

Alumnes de l’Escola de Música Taradell participen al concert final del Mercat de Música Viva de Vic

0
COMPARTIR

concert-final-mercat-musica-vic-2016

Diversos alumnes de l’Escola de música de Taradell van participar aquest diumenge al vespre a l’espectacle final del Mercat de Música Viva de Vic 2016. Acompanyats pel grup Astrio i amb altres alumnes d’escoles de música d’Osona, van interpretar el concert ‘Osona canta Osona’ dalt de l’escenari de la Plaça Major de Vic.

concert-final-mercat-musica-vic-20162Sota la direcció artística de Joan Godayol ‘Gudi’, el concert va presentar quatre dècades de música osonenca. Els més de cent alumnes d’entre 12 i 18 anys que van participar en la funció van interpretar cançons emblemàtiques de grups com els Esquirols, Sau, Loquillo, Nyandú o La Iaia.

En total, una desena de cançons que van cantanr els alumnes de les escoles de música de Centelles, Gurb, Sant Hipòlit de Voltregà, Manlleu, Sant Pere de Torelló, Taradell i Vic. La iniciativa estava inclosa també en la programació de Vic Capital de Cultura Catalana 2016 (VICCC), que dedica aquest mes de setembre a la música.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments