Inici Actualitat 7 autocars i nombrosos cotxes de Taradell viatgen a Berga per la...

7 autocars i nombrosos cotxes de Taradell viatgen a Berga per la Diada 2016

0
COMPARTIR

diada-berga-2016

Taradell va ser present a Berga amb una gran presència de taradellencs en la manifestació de la Diada nacional de Catalunya 2016. El tram 13 era el destinat a Osona, però es va veure des de primera hora de la tarda que era petit per una comarca com l’osonenca. Per això, es podien veure diversos taradellencs en els diversos trams que hi havia a la capital del Berguedà.

diada-berga-20162De nou, els taradellencs van participar en la Diada de l’11 de setembre. Aquest any van sortir 7 autocars, organitzats per l’ANC Taradell, al migdia en direcció a Berga. També hi van anar molts taradellencs en cotxes particulars. A la capital del Berguedà l’acumulació de gent va ser molt gran. Els accessos van funcionar i no hi va haver col·lapse.

A les 17:14h les campanes de la Seu Vella de Lleida van anunciar l’inici de la manifestació. Es va llegir un manifest comú i, progressivament, les cinc ciutats on hi havia la maifestació van aixecar els punts fent l’acció d’un batec al ritme d’una música instrumental. Al final, un coet va anunciar l’acció conjunta perquè a les cinc ciutats s’aixequessin els punts alhora, mentre colles castelleres aixecaven pilars simbolitzant els valors de la República catalana.

A continuació podeu veure algunes imatges:

diada-berga-2016-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments