Inici Actualitat Representació taradellenca a la Marxa dels Vigatans 2016

Representació taradellenca a la Marxa dels Vigatans 2016

0
COMPARTIR

marxa-vigatans-2016

L’amenaça de pluja no va espantar molts taradellencs que van participar aquest divendres en l’edició 2016 de la Marxa dels Vigatans. Com és habitual, la Plaça de les Eres va ser el lloc de trobada dels taradellencs que volien marxar caminant cap a Vic.

marxa-vigatans-20166Encapçalats pels Gegants de Taradell la caminada es va dirigir cap a Santa Eugènia, on s’hi afegia més gent. A Vic formaven part de la Columna Francesc Sans Miquel de Mont-rodon, en una entrada il·luminada per la torxa dels participants. L’acte, aquest any, es va fer a la Plaça Major on, de nou, es va cremar el Decret de Nova Planta.

L’objectiu era il·luminar la Plaça Major de Vic amb les torxes i es va aconseguir. L’esdeveniment va comptar amb la direcció artística d’Els Comediants. L’acte també va servir per homenatjar Josep Vernis i es va tancar amb el cant d’Els Segadors i la interpretació de Titot de la cançó ‘Anem tancant les portes a la por’ de Brams.

marxa-vigatans-20162

marxa-vigatans-20165

marxa-vigatans-20164

marxa-vigatans-20163

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments