Inici Actualitat Ada Parellada diu a Taradell que som independentistes perquè som pragmàtics

Ada Parellada diu a Taradell que som independentistes perquè som pragmàtics

0
COMPARTIR

acte-independencia-taradell-2016

Taradell va celebrar aquest dissabte a la nit un acte unitari per la independència, tal i com ve fent en els últims cinc anys. Ada Parellada, cuinera i restaurada, va ser l’encarregada de fer el discurs independentista.

Parellada es va mostrar convençuda de la independència de Catalunya i va voler centrar el seu discurs parlant de cuina. Primer va citar el polític Ferran Agulló que va dir: “Catalunya com té una llengua, un dret, uns costums, una història pròpia i un ideal polític, té una cuina”. Ada Parellada també va dir que ‘la cuina l’hem de practicar cada dia, com l’independentisme”. I va concloure que “som independentistes perquè som pragmàtics, com la cuina, perquè som d’aquí i ens agrada el d’aquí”.

acte-independencia-taradell-20164L’acte també va comptar amb les actuacions de la Coral Arpa de Taradell i el trio de corda format per Jofre Bardolet (violí), Júlia Torras (violí) i David Bofias (violoncel). L’here de Taradell, Bernat Pladevall, va ser l’encarregat de llegir el manifest d’aquest any.

L’acgte ‘Taradell, junts per la independència’ estava organitzat per l’ANC Taradell, el Partit Demòcrata Català, ERC i Solidaritat Catalana per la Independència.

acte-independencia-taradell-20162

acte-independencia-taradell-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments