Inici Actualitat Per cinquè any Taradell farà un acte unitari per la independència aquest...

Per cinquè any Taradell farà un acte unitari per la independència aquest dissabte

0
COMPARTIR

cartell-acte-unitari-independencia-2016Des del 2012 a Taradell es fa un acte clarament independentista abans de la Diada Nacional de l’11 de setembre. El primer any hi va participar el periodista Vicent Partal. Aquest any no serà una excepció i aquest dissabte al vespre hi tornarà a haver un acte unitari ‘Taradell, junts per la independència’, organitzat per l’ANC Taradell, el Partit Demòcrata Català, ERC i Solidaritat Catalana per la Independència.

Tindrà lloc farà a dos quarts de 9 del vespre a La Plaça i hi intervindrà la cuinera Ada Parellada, Creu de Sant Jordi 2016. També està prevista l’actuació de la Coral Arpa. En cas de pluja, es farà a Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments