Inici Actualitat Taradell participarà divendres a la 14a Marxa dels Vigatans

Taradell participarà divendres a la 14a Marxa dels Vigatans

0
COMPARTIR

marxa-vigatans-20152

El proper divendres dia 9 de setembre, la Marxa dels Vigatans celebra la seva catorzena edició sota la direcció artística de Comediants i amb novetats. Sota el lema “Illumina La Marxa dels Vigatans. Reserva la teva torxa!” Òmnium Cultural Osona, organitzadora de l’espectacle, planteja un repte únic: il·luminar la plaça Major de Vic.

Taradell hi tornarà a participar amb la Columna Francesc Sans Miquel de Montrodon. L’hora de trobada serà a les 5 de la tarda a la Plaça de les Eres on es farà un berenar i es marxarà cap a Vic a 2/4 de 6 per iniciar la marxa cap a la Plaça de la Catedral. Qui vulgui participar en la marxa pot encarregar la torxa a Òmnium Cultural.

Per a les columnes vingudes dels 25 pobles d’Osona i el Lluçanès hi haurà torxes i per als assistents a la plaça hi haurà varetes lluminoses. D’aquesta manera, els assistents o espectadors passen a ser també part activa de l’acte.

Per ambdós casos, la reserva dels punts de llum serà imprescindible i caldrà fer-la abans del dia 9 de setembre al web marxadelsvigatans.cat. Es lliuraran als assistents de forma gratuïta en base a la reserva feta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments