Inici Actualitat Una persona més a l’atur a Taradell aquest agost de 2016

Una persona més a l’atur a Taradell aquest agost de 2016

0
COMPARTIR

aturSegons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el mes d’agost es va tancar amb 302 taradellencs sense feina. És a dir, una persona més que l’atur del mes de juliol. Per tant, pràcticament no s’ha mogut gens, després de l’augment important que hi va haver al juliol i per tercer mes consecutiu l’atur va a l’alça. Fa un any les persones de Taradell a l’atur sumaven 355.

A nivell osocnenc, en canvi, ha augment considerablement l’atur aquest agost de 2016. Hi ha, actualment, 9.388 persones sense feina, cosa que suposa un augment de 177 respecte al mes de juliol. Fa un any hi havia 10.655 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments