Inici Actualitat L’Escola l’Arpa i l’Escola de Música de Taradell obren les inscripcions dels...

L’Escola l’Arpa i l’Escola de Música de Taradell obren les inscripcions dels seus cursos

0
COMPARTIR

pintura-dibuixDel 5 al 16 de setembre estan obertes les inscripcions per poder cursar algun dels cursos que ofereix aquest any l’Escola Municipal L’Arpa de Taradell. Durant aquest curs escolar 2015-2016 s’ofereixen diversos cursos de tot l’any. Les inscripcions es podran fer de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la vespre a la seu de L’Arpa (carrer de l’Església, 26). Les places són limitades.

Els cursos anuals són:

– Dibuix i pintura: per a diverses edats a partir dels 3 anys fins a adults en diversos dies i horaris. Serà impartit per Rita Sañé.

– Tallers creatius: Tècniques de decoupage, stencil, paper maixé, scrapbooking, fototransfer… sobre qualsevol suport. Per a joves i adults els dimarts i dijous a la tarda. Impartits per Rita Sañé i Paquita Clot.

– Ceràmica: Per a adults els dilluns i dimecres a la tarda-vesplre. Impartit per Paquita Clot.

– Ioga: Per a adults en grups diversos dies i en diferents hores. Impartit per Anna Maier.

– Tai-txi: Per a adults els dilluns al vespre. Imparit per Gerard Torrents.

També s’obren les inscripcions per als curs de l’Escola de Música. Les inscripcions es faran del 5 al 9 de setembre. N’hi haurà per a petits de sensibilització, de nivell elemental i mig, i per a adults de tot tipus d’instruments i també conjunts instrumentals. Els horaris d’inscripció són els mateixos.

Per a més informació, us deixem amb aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments