Inici Actualitat Massiva cercavila gitana a la Festa Major jove 2016 de Taradell

Massiva cercavila gitana a la Festa Major jove 2016 de Taradell

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-cercavila-gitana

El Consell de Joventut de Taradell va organitzar aquest divendres a la nit una cercavila gitana pel centre del municipi. Anava encapçalada per una carrossa on hi havia una piscina amb cadira i para-sol. L’hereu, Bernat Pladevall, i la pubilla, Laura Senmartí, van llegir el pregó d’inici.

Tot seguit, es va cantar la cançó ‘L’Empordà’ versionada pel Consell de Joventut i es va iniciar la cercavila pels carrers de Taradell, que es van omplir de molts joves.

fm-taradell-2016-concert-9sonA mitjanit al pavelló d’esports El Pujoló va continuar la gresca amb dos concerts. Primer els 9Son va presentar la seva gira ‘De sol a sol’ amb molta rumba catalana. Tot seguit, van actuar els Xeic! amb ska reinvidicatiu. Més tard, va punxar el taradellenc Pere Aguilera.

Avui a la nit, serà l’últim dia de concerts. Primer actuarà la formació femenina Roba estesa, amb una actualització de cançons tradicionals. Després actuarà la Banda Biruji, una orquestra d’Arenys de Munt amb versions festives i alternatives basades en el punk, ska i reggae. Tancarà la nit la discomòbil de dj Jolie. També hi haurà una carpa alternativa amb Dj Muchnik i Dj Black Sky.

cercavila-gitana-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments