Inici Actualitat El Toca canalla, en la seva quarta edició, s’escapa amb un globus

El Toca canalla, en la seva quarta edició, s’escapa amb un globus

0
COMPARTIR

toca-canalla-2016

El Toca-sons canalla va complir aquest dimecres la seva quarta edició. La Festa, adaptada per als més petits i que es celebra de forma bianual, va tornar a recórrer els carrers del centre del municipi amb les peripècies, lluites de caramels i confetti i aventures del bandoler més famós de Taradell.

toca-canalla-2016-pau-puigPau Puig va ser el nen que va encarnar la figura del bandoler i Lluc Cegarra va ser qui va fer d’agutzil. Dos papers que són secret fins el mateix dia de la festa. De nou, el bandoler va arribar al poble per fer-se’l seu, mentre l’agutzil, acompanyat de sometens, intentava parar-li els peus.

A la Plaça de les Eres, finalment, el bandoler va ser capturat i el poble ho va celebrar fent ballar els seus gegantons. Als jardins de can Costa se’l va jutjar. Allà davant dels pros i contres dels advocats, va ser declarat culpable. El que no sabien, però, és que en Toca-canalla se les tenia totes pensades i va evitar la forca enfilant-se a un globus que li va facilitar la fugida.

toca-canalla-2016-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments